Protegeix la teva bicicleta amb Skunk Lock

cadenat-skunk-lock

Potser a tu no t'hagi passat mai, però a moltes persones li han robat la bicicleta en alguna ocasió. Per descuit o perquè el sistema de seguretat no era l'adequat, però aquest és un risc a que tots els que tenim una bicicleta estem exposats. Skunk lock pot fer que els lladres no només no robin la bicicleta sinó que es vagin vomitant en intentar-.

Què és Skunk lock?

Es tracta d'un dispositiu que ens ajudarà a evitar que ens robin la bicicleta. és un cadenat especial que té la capacitat d'emetre una forta olor gràcies al esprai amb què compta i que produeix vòmits a qui intenti trencar-. Almenys així ho ha declarat Daniel Idzkowski, un dels seus inventors.

Un dels grans problemes a què ens enfrontem els usuaris de bicicleta és que si volem protegir-la al màxim amb un cadenat, pot ser que sigui bastant car. A més, si el lladre porta les eines adequades, pot rebentar gairebé qualsevol cadenat en qüestió de minuts.
Es tracta d'un pany fabricada en acer i carboni amb forma d'U i en el seu interior compta amb una càmera buida per mantenir un dels tres gasos a pressió.

En el moment en què es talla al voltant d'un 30% del pany, el gas surt en direcció del tall i és tan potent que fa vomitar gairebé immediatament als lladres i fins i tot els provoca problemes per respirar.

És una cosa molt semblant al que succeeix amb el conegut esprai de pebre, però el millor de tot és que s'adhereix a la pell i la roba, per la qual cosa el lladre buscarà escapar d'aquesta amenaça com més aviat i també de la bicicleta.

La química d'aquest gas està autoritzada i és completament legal, complint qualsevol classe de normativa, tant d'Estats Units com de la Comunitat Europea.

etiquetatge , ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *