serveis Especials

SERVEIS ESPECIALS

 1. Servei Origen – destinació
  • Si vas començar el camí de Sant Jaume en un punt específic i necessites portar la teva bici a aquest punt, o simplement vas fer una ruta i vols portar la teva bici a la sortida, i després que te la recogamos a l'arribada a tu destí, no dubtis a trucar-nos, estarem encantats en realitzar-te el servei.

   

 2. Camí de Sant Jaume
  • Si vas a fer el Camí de Sant Jaume amb bici, nosaltres te la portem a casa quan lleges a Santiago, sense complicacions, ens flames o reserves el servei i nosaltres te la recollim.

   

 3. cicloturisme
  • Si ets un enamorat de la bici i t'agrada realitzar la pràctica del cicloturisme, el teu encarrega't només de gaudir del viatge i de conèixer llocs nous, nosaltres ens encarregarem de la teva bici i la resta de material que necessitis transportar.

   

 4. esdeveniments
  • Si fas qualsevol esdeveniment, sigui del tipus que sigui, i has de transportar tot el material per aquest esdeveniment, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, li donarem resposta sense compromís.

   

 5. concentracions BTT
  • Si ets un organitzador d'una concentració BTT, o simplement participes en una, truca'ns i nosaltres et portarem la bici a on vulguis i te la recollim per emportar-a casa.