Qui Som

Qui Som

Encara que aquesta pàgina sigui nova, nosaltres no som nous en aquest servei. Sendyourbike.com és una iniciativa de pròdig, una empresa de transport gallega amb més de 10 anys d'experiència oferint el millor servei en el transport de bicicletes.

Després de tots aquests anys en què hem compartit experiències amb vosaltres, hem decidit respondre a tots els suggeriments i necessitats de tants i tants companys amb els que hem treballat.

Fruit d'aquesta experiència i desig de millora neix Sendyourbike.com, amb la intenció de fer una mica més fàcil el transport de la teva bicicleta.

 

Com aneu a tractar la meva bicicleta?

Sabem de l'estima i preocupació que tens per la teva bicicleta, ha estat la teva companya al llarg de tantes rutes i per això volem assegurar-te que la tractarem amb la màxima cura i afecte.

Cada bicicleta anirà embalada en una caixa de cartró reforçat especial per a bicicletes. A més, facilitar material per a protegir, en particular, les parts sensibles com ara discos, canvis, pedals i suspensions.

Les bicicletes NO es desmunten en l'enviament. No obstant això segons la mida de la bicicleta haurà de realitzar alguna operació com treure els pedals i roda davantera per garantir la màxima seguretat de la teva bicicleta.

Totes les bicicletes que transportem porten inclosos una assegurança de trasnport segons el que estableix la LOTT. A majors podràs contrar una assegurança a tot risc. Posa't en contacte amb nosaltres per resoldre qualsevol dubte.

Quant trigaré a rebre la meva bicicleta?

La teva bicicleta arribarà a destí entre 24/72 h depenent del Codi Postal. Pots a més sol·licitar el dia de lliurament que tu prefereixis més enllà d'aquest termini.

 

On i quan puc lliurar la meva bicicleta?

Recollim en qualsevol lloc d'Europa. Indica'ns al formulari de compra la teva adreça i passarem a recollir la teva bicicleta.

 

Com puc fer el pagament i quines garanties m'ofereix?

Un cop completat el formulari accediràs a la zona de pagament. Entre les formes de pagament que disposem es troben el pagament contra, amb targeta de crèdit o dèbit, transferència bancària o Paypal. Recorda que hauràs d'acreditar la teva identitat simplement lliurant el comprovant que rebrà per correu.

 

Com puc contractar el servei?

Hem tractat de crear una pàgina senzilla i intuïtiva perquè et resulti el més fàcil possible treballar amb nosaltres. així, en tres senzills passos pots contractar el servei des del teu ordinador i mòbil.

  1. Selecciona on vols que es lliuri la teva bicicleta.
  2. Selecciona la quantitat de bicicletes que vols enviar
  3. Omple un formulari amb les teves dades personals i de lliurament. Pots fer l'operació com a usuari registrat, la qual cosa et permetrà accedir fàcilment a l'historial de la teva comanda, o com a convidat.

Per al pagament, hauràs d'incloure dades com e-mail, on rebràs el comprovant de la reserva i també l'adreça i data de recollida.