3 impressionants rutes amb bicicleta

carretera-de-la-amistat

les rutes amb bicicleta són un dels grans atractius que tenen molts països i que aconsegueixen atraure els amants del ciclisme. Si tu estàs entre un d'ells, et proposarem tres rutes que has de conèixer, com ara el camí de Sant Jaume.

Les rutes en bicicleta més impressionants

Tot i que la tradició és fer-la caminant, el Camí de Sant Jaume s'ha posicionat com una formidable alternativa per fer-la en bicicleta. El Camí Francès part des de Roncesvalles i acaba a Santiago de Compostel·la, sent aquesta la ruta més comuna entre els amants de la bicicleta.
Els seus paisatges són impressionants, altiplans, valles, muntanyes i muntanyes, rius i llacs a més d'una gran naturalesa ens acompanyaran durant totes les etapes. No és una ruta extremadament difícil però cal estar preparat per fer-.

Molt més lluny, a la Xina, es troba el que es coneix com Carretera de l'Amistat, una ruta en bicicleta que uneix Lhasa amb la frontera del Nepal. Per fer aquesta ruta cal estar en molt bona forma física i cal comptar amb una bona capacitat pulmonar atès que en algunes etapes s'arriben a superar els 5.000 metres d'altura.

Les vistes són impressionants i fins i tot es pot veure, i fotografiar-, la muntanya Everest. Un altre inconvenient, a més de l'altura, pot ser la climatologia, el que podria fer que la ruta sigui més dura i difícil del que ja és, però val la pena.

Sense necessitat de sortir d'Europa podem anar-nos fins a Islàndia per conèixer la carretera de circumval·lació. Es tracta d'una de les rutes en bicicleta més impressionants del vell continent. Es pot fer sencera o algunes etapes atès que són 1.500 quilòmetres de carretera els que envolten a l'illa.

El més cridaner d'aquesta ruta són els seus paisatges, acompanyats de llacs, cascades i icebergs, fent d'aquest entorn una cosa realment impressionant. Fer-la sencera pot dur un cert temps, pel que és recomanable alternar les etapes amb el transport públic i així poder gaudir dels millors quilòmetres.

etiquetatge , ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *