Juggernaut, la bicicleta tot terreny amb tres rodes

bicicleta-gegant
Si ets amant de les bicicletes i t'agrada anar per trialeres o zones on no hi hagi molta estabilitat, segur que la Juggernaut es pot convertir en alguna cosa interessant per a tu. Aquesta bicicleta elèctrica ha estat fabricada per la firma Rungu, especialitzada en terrenys de muntanya i no ha passat indiferent per a ningú.

La seva principal característica és que compta amb dues rodes davanteres entre les que no hi ha molta separació, cosa que ajudarà al ciclista a prendre corbes perilloses o fins i tot poder circular per terrenys complicats sense perdre l'equilibri.

Els seus tres pneumàtics són força gruixuts, però malgrat això el seu maneig és molt senzill i té una gran estabilitat a velocitats baixes, que és la que s'aconsegueix quan es circula per terrenys com sorra, neu, etc..

Altres característiques d'aquesta bicicleta

A més de les seves tres rodes, compta amb un motor de 2.100 watts de potència i permet assolir uns 32 quilòmetres per hora. El seu pes és de 41 quilos, cosa que ha estat molt rebaixat gràcies al fet que es troba fabricada d'alumini, amb el que s'ha aconseguit baixar molt de pes.

Una altra característica és que, tot i el que pugui semblar, es poden prendre les corbes bastant ladeados gràcies a l'estabilitat que ofereixen les dues rodes davanteres i de l'escassa separació que hi ha entre les dues, el que permetrà no només prendre la corba ladeados sinó continuar pedalejant.

Per finalitzar cal recordar que Rungo ha patentat un sistema tecnològic que pot enllaçar el manillar a la direcció de la bicicleta, funcionant de forma completament normal. També destaquen que han treballat amb la intenció que les rodes davanteres no rellisquin quan es duguin a terme girs bruscos, pel que podem dir que ens trobem amb una bicicleta d'allò més original.

etiquetatge , , ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *