Les bicicletes més rares i cares del món

josh-Hadar
Dins de l'ampli ventall de bicicletes que hi ha actualment al mercat, ens trobem amb un petit nombre de propostes especialment dissenyades per a un grup molt selecte de persones, sobretot aquelles que tinguin una gran quantitat de diners disposat per gastar.

Les bicicletes més exclusives

Una de les bicicletes que més crida l'atenció és la que ha creat el dissenyador Josh Hadar i que obre aquest article, una autèntica choper dels pedals. Es va iniciar fa molt de temps a la fabricació de models personalitzats i el seu objectiu va ser el de fusionar chopper i bicicletes, aconseguint una cosa increïble que pot costar des dels 12.000 fins a més de 35.000 euros aproximadament.

le_flaneur_d_hermesHermès és una de les firmes de moda, alta cosmètica i perfumeria més conegudes del món. Compten amb una bicicleta batejada amb el nom de El Flâmeur Hermes i com us podeu imaginar no és massa assequible, uns 8.500 euros.

El seu aspecte és més aviat el d'una bicicleta de passeig, ha estat dissenyada per Axel de Beaufort i estáfabricada en fibra de carboni, cuir a la cadireta i empunyadures i compta amb fre de disc hidràulic.aston_martin_bike

Tots coneixem la marca de cotxes Aston Martin, una fantàstica firma que produeix alguns dels millors superesportius del món.

En aquesta ocasió ha unit les seves forces amb bicicletes Factor per fabricar una bicicleta últim model dotada de les últimes innovacions com els frens hidràulics de disc i un quadre especial ultra lleuger i resistent, com els radis. El seu preu és d'uns 25.000 euros.

aurumania-or-moto-crystal-edició

Finalitzada l'estafa Aurumania bici Crystal Gold Edition, una de les bicicletes més cares, ni més ni menys que 95.000 d'euros., només hi ha 10 unitats en el món, compta amb 600 petits diamants i està banyada en or de 24 quirats. Més que per sortir a rutear amb ella, el més lògic és tenir-la en un museu, perquè és digne d'exposició.

etiquetatge ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *