Consideracions a tenir en compte sobre les llantes

consideracions-sobre-les-llantes

Les llantes de la bicicleta són elements indispensables a les quals no sempre se'ls dóna la importància que realment tenen. Sense unes bones llantes no podrem tenir una bona conducció, tindrem menys seguretat en terrenys mullats o accidentats i no tindrem comoditat a l'hora de pedalejar.

Per això hem de considerar canviar les llantes quan notem que comencen a anar malament les coses o hi ha mostres de desgast. per exemple, quan notem que hi ha signes que la goma es resseca i comencen a aparèixer esquerdes, el dibuix està molt gastat o la superfície de rodament ha perdut la seva curvatura, per exemple.

Dades d'importància sobre les llantes

Aquests punts negatius poden arribar a fan que les rodes perdin tracció, la maniobrabilitat sigui més difícil, es produeixin punxades de manera continuada, rodem més incòmodes i no puguem anar tan ràpid com estem acostumats.

Hem de fixar-nos molt en el dibuix i també triar aquell que millor s'adapti al nostre acompliment sobre la bicicleta. Una roda completament Lisa és ideal per als recorreguts asfalt mentre que les que tenen tacs són els més recomanables per a les bicicletes de muntanya. I entre aquests dos models hi ha molts altres que s'adaptaran al que necessitem.

Un altre punt d'importància és triar una llanda que tingui protecció anti-punxades, el que evitarà que ens passi quan estiguem en ruta. Aquest tipus compta amb una banda addicional de material sintètic entre la carcassa i la superfície de rodament, amb el que es redueix considerablement la possibilitat que patim una punxada.

recorda, l'elecció correcta d'una llanda adequada repercutirà positivament sobre el nostre acompliment en la bicicleta, fent-lo més eficient i augmentant la seva vida útil, el que ens permetrà gaudir de les nostres escapades o rutes, independentment del que llargues o difícils que siguin.

etiquetatge ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *