3 rutes per fer el Camí de Sant Jaume amb bicicleta

rutes-del-camí-de-santiago

L'estiu és el millor moment de l'any per fer una ruta en bicicleta i si parlem de rutes n'hi ha una que no pot faltar, el Camí de Sant Jaume. per això, si t'animes, et proposarem tres rutes diferents per viure aquesta experiència única. Encara que no cal que les facis completes, perquè algunes tenen molts quilòmetres, sempre podràs fer les últimes etapes d'elles.

el Fracés Camí és un dels més coneguts i això fa que sigui un dels més transitats. Part des del sud de França, encara que el normal és començar a Navarra, des de Pont La Reina. Aquesta ruta té res menys que 778 quilòmetres que es fan en unes 10 etapes aproximadament. El millor d'aquesta ruta és que està perfectament senyalitzada, amb el que no ens perdrem.

Si estàs acostumat a fer distàncies llargues en bicicleta, et proposem la Via de la Plata, la ruta més llarga existent fins Santiago de Compostel·la. Per fer-la amb èxit hauràs d'estar ben preparat físicament i comptar amb una bona bicicleta, perquè ho necessitaràs, atès que tindràs per davant 956 quilòmetres.

La ruta va des de Sevilla fins a Gijón, tot i que no caldrà arribar al final. En arribar a Astorga es prendrà el camí francès per poder arribar a la tomba de l'apòstol Sant Jaume. El normal és fer-la en 17 etapes, 13 entre Sevilla i Astorga i la resta fins a Santiago de Compostel·la.

Si no tens massa temps per fer aquesta ruta o si és la primera vegada, sempre pots fer el camí Primitiu, el més curt que va fins a Santiago de Compostel·la. Tot i això té etapes molt dures, pel que hauràs de aplicar-te a fons amb la bicicleta. Surt des d'Oviedo i la ruta en si té 8 etapes encara que, òbviament, pots fer-al teu ritme.

Amb bicicleta de muntanya o de carretera ... T'animes a fer algunes d'aquestes rutes?

etiquetatge , ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *