Consells bàsics per triar una bicicleta de muntanya

bicicleta-de-muntanya-33b48
Si tens pensat adquirir una bicicleta de muntanya per iniciar-te en aquest món i començar a fer rutes, volem donar-te uns consells bàsics sobre la bicicleta abans de comprar-la. D'aquesta manera podràs trobar una que pugui adaptar-se a les teves necessitats i invertir-hi tenint en compte detalls importants com els que compartim en aquest article.

Òbviament ja sabem que a menor preu pitjors són les qualitats, per tant, si vols alguna cosa que tingui un mínim de qualitat i garanties has establir-te un pressupost d'uns 800 la 1000 euros. En principi pot semblar car, però és un preu mitjà on les bicicletes de muntanya ja ofereixen qualitats més que acceptables.

El millor és optar per una bicicleta de muntanya que només tingui suspensió davantera atès que té més qualitat que les de doble amortiment. A més aquestes són bastant més lleugeres i en cas de rutes llargues et farà mal menys l'esquena que també tenint suspensió enrere atès que en molts casos els músculs de l'esquena van en tensió tot el temps.

Si tens l'oportunitat de trobar una bicicleta que sigui de fibra de carboni, bé sigui una que hagi estat exposada o d'una o dues temporades anteriors, sempre serà millor que una bicicleta d'alumini. A més, segur que si estàs començant, no et farà res més que no sigui l'últim model.

Pel que fa a les rodes, les opcions més recomanables són les de 29 polzades, encara que també podràs optar per altres com 27,5 la 26, però sempre tenint en ment les 29.

finalment, si pots descartar aquelles opcions que no tinguin fre de disc serà molt millor. Si t'agrada fer descensos i necessites una frenada segura i efectiva, notaràs molt la diferència entre un fre convencional i un disc. El millor és anar sobre segur i no arriscar-.

etiquetatge ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *