Com tenir un millor rendiment en rutes de bicicleta

rutes-de-bicicleta-de-muntanya
No importa l'estació de l'any en què ens trobem, fer una ruta en bicicleta requereix el seu esforç i preparació, sobretot si són rutes llargues com poden ser les diferents alternatives que ens ofereix el Camí de Sant Jaume.

Per això volem compartir amb tu diversos consells sobre com tenir un bon rendiment sobre les dues rodes durant la ruta que hagis triat.

Millora el teu rendiment sobre la bicicleta en ruta

per començar, cal tenir un bon fons físic, per tant cal preparar-se bé amb uns mesos d'antelació. Si bé no és una ruta que sigui extremadament exigent, no podem presentar-nos a fer-la sense ni tan sols haver entrenat ni posat a punt la nostra bicicleta.

Abans de cada etapa cal escalfar convenientment, en cas contrari la nostra energia baixarà notablement i amb ella el nostre exercici sobre la bicicleta. A més, cal hidratar-se i menjar de manera freqüent, per proporcionar energia al nostre cos i anar dosificant de forma adequada.

Pel que fa a beguda, el millor serà sempre aigua i / o begudes isotòniques que ens permetin recuperar els minerals que anem perdent per l'esforç. Respecte al menjar, abans de començar és recomanable la ingesta de proteïnes d'hidrats de carboni i en ruta podem menjar una mica de plàtan, galetes, fruita seca, barretes de cereals o si ho preferim gels energètics, aliments que ens aportaran vitamines.

És recomanable que freqüentment canviem no només de posició sobre la bicicleta sinó també pel que fa a la nostra cadència de pedaleig. No hem de forçar al nostre cos perquè altrament apareixerien les molèsties musculars i arruïnaria la nostra ruta.

per finalitzar, hem planificar correctament les parades, ens vindrà bé per descansar i si és una ruta del Camí de Sant Jaume, podrem aprofitar per gaudir del paisatge o d'algun lloc destacat. Recordem que en aquesta ruta no és només pedalar sinó viure cada moment.

etiquetatge , ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *