Com fer descensos per muntanya amb la teva bicicleta

bicicleta-de-muntanya-6swnc
Circular per muntanya amb la bicicleta és una experiència estupenda, sobretot pel contacte amb la natura que tenim. En aquesta classe de terrenys hem de ser previnguts perquè no sabem amb seguretat el que podem trobar-nos, al contrari del que pot succeir a la ciutat.

Per això volem compartir amb tu uns consells perquè puguis gaudir d'una escapada per la muntanya amb la teva bicicleta amb un plus de seguretat, cosa que mai està de més.

Consells per fer descensos amb la teva bicicleta

per exemple, en una baixada hem de baixar amb molta prudència atès que no som conscients de les condicions del terreny. dur, massa tou, relliscós, amb pedra solta, roques, banyeres ... són moltes les condicions que podem trobar, raó com per anar amb precaució.

també hem de anar amb compte amb els pals o branques que pugui haver solts en el terreny. No podem permetre que se'ns fiquin entre els radis perquè no només faran que caiguem sinó que poden fer que es trenquin.

En cas que circulem per una zona de pedra solta i sigui baixada, per obtenir més estabilitat amb la bicicleta, el que hem de fer és posar-nos d'peu sobre els pedals. Amb això es absorbiran millor les irregularitats del terreny.

Per a més estabilitat en baixades cal endarrerir el cos per canviar el centre de gravetat, cosa que podrem intensificar si baixem el selló.

Si no té massa experiència en descens, el millor és no aventurar-se per una baixada que no coneguem, independentment de si tenim una bona bicicleta i portem totes les mesures de seguretat amb nosaltres. El millor és no arriscar-.

per finalitzar, no podem oblidar-nos que no cal circular amb el cos rígid sinó amb certa tensió, però no molta, perquè el nostre cos també pugui absorbir les irregularitats del terreny.

etiquetatge ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *