Com funciona una bicicleta elèctrica?

elèctrica-moto-5co0z
Tot i que no estan molt esteses actualment, les bicicletes elèctriques comencen a formar part de l'ecosistema urbà de moltes ciutats. Es tracta d'una forma ràpida i còmoda per moure, encara que no tothom sap com funcionen exactament. Per això anem a ajudar-te a saber-ho d'una manera molt senzilla.

Característiques d'una bicicleta elèctrica

La bicicleta té una bateria que és la que s'encarrega d'alimentar el motor de l' bicicleta. Aquests dispositius compten amb una autonomia d'entre 25 i 70 quilòmetres, sempre depenent de la bicicleta que anem a adquirir.

Aquestes bateries es recarreguen a la xarxa elèctrica i depenent del model poden trigar més o menys a recarregar per estar de nou operatives.

Cal explicar que tot i tenir un motor, no es tracta d'una espècie de motocicleta. El motor és simplement una ajuda per al ciclista atès que la base de moviment d'aquests cicles és el pedaleig.

L'ajuda del motor no començarà fins que nosaltres pedalem. Quan ho fem, un sensor es comunica directament amb el motor perquè comenci a funcionar.

Serem nosaltres els que programem quin grau d'assistència de motor volem tenir i donada la potència màxima que tenen els motors d'aquestes bicicletes, al voltant d'uns 250W, el seu funcionament es pararà quan es passin els 25Km / h.

Cal dir que per circular amb la bicicleta, a més del motor podem prescindir d'aquest ajut i circular amb la bicicleta com si es tractés d'una normal i corrent.

Un dels aspectes que tots els fabricants recomanen quan plou és assecar completament totes les parts elèctriques per evitar que pugui acumular-se aigua i es generi condensació o pugui malmetre alguna peça. Això no és gens recomanable perquè el preu d'una reparació d'una bicicleta elèctrica pot ser alt.

etiquetatge

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *