Els millors pneumàtics per a la teva bicicleta

naumaticos-de-bicicletes de muntanya
Elegir els pneumàtics per a la nostra bicicleta de muntanya ha d'estar relacionat amb l'època de l'any i el lloc on solamos circular amb la bicicleta normalment. per això, anem a recomanar-te alguns d'ells perquè puguis trobar aquella que s'adapti al que necessites.

Classes de pneumàtics per a la teva bicicleta

Dins de la gran gamma de pneumàtics per a la bicicleta de muntanya podem triar entre els amples o els prims. Els primers proporcionen un gran confort i adherència, encara que fan que la bicicleta tot més.

en canvi, els prims compten també amb una bona agafada i aporten lleugeresa però no tenen tanta superfície de rodament i no són tan estables. A més sobre terrenys durs no roden massa bé i cal fer un esforç extra per rodar amb elles.

els pneumàtics que tenen un dibuix medi tenen un fantàstic adherència en els terrenys durs. Tot i això circulen bé en tots els terrenys, versatilitat que fa que siguin dels més triats pel que fa a competicions sobretot.

El punt en contra que tenen aquesta classe de pneumàtics és que solen ser bastant dolents en superfícies en les que hi hagi pedres o fang, perquè fan impracticable circular amb la bicicleta en aquestes zones.

per finalitzar, us recordarem un dels pneumàtics més destacats per la seva versatilitat, els coneguts com polivalents. Estan dissenyats específicament per poder rodar sobre qualsevol tipus de terreny i també per rodar durant tot l'any.

Aquests pneumàtics són ideals per a principiants o també per a aquelles persones que els seus escapades van des de zones d'asfalt fins muntanya gràcies a aquesta versatilitat.

Ara ja saps, amb aquesta senzilla guia ja tindràs un petit feedback de quines són les principals característiques dels pneumàtics més recomanables per a cada lloc, forma de rodar i comoditat.

etiquetatge ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *