Bullit, la bicicleta de càrrega

bicicleta-bullit
Dins de la gran quantitat de bicicletes que veiem avui dia a les nostres ciutats, hi ha un model que està cridant molt l'atenció per la seva versatilitat, la bicicleta de càrrega, com ara la Bullit, la qual permet fins 100 quilos de càrrega aproximadament.

Bullit, una bicicleta per a càrregues

Per transportar qualsevol mena de bony, sempre que no pesi més de 100 quilos, aquesta bicicleta és ideal per moure per la ciutat. Bullit és el model d'una firma danesa anomenada Larry vs Harry i està tenint un gran èxit, especialment entre les empreses de repartiment locals.

però no només serveix per carregar embalums gràcies a la seva plataforma, també existeixen diferents complements per poder dur a les nostres mascotes, càrregues que necessiten estar cobertes amb una lona impermeable perquè no es mullin o com la foto que il·lustra aquesta entrada.

En aquest cas es tracta d'un suport especial amb dos seients amb cinturó de seguretat, coberts amb una lona i un plàstic transparent a manera de parabrisa perquè puguem portar els nostres fills petits a tot arreu i que gaudeixin de veure la ciutat des d'aquest punt de vista tan especial que proporciona la seva ubicació.

Segons informen des de fàbrica, la força necessària per conduir aquesta bicicleta depèn directament de la càrrega que se li posi. per tant, si vius en una ciutat on hi hagi moltes costes, pot ser que aquest no sigui el millor mitjà de transport per a tu.

tot i així, no deixa de ser un magnífic concepte basat en tricicles a pedal que existien ha fa molts anys i que possiblement molts de vosaltres recordareu. Bullit pesa 24 quilos i el handicap, com era d'esperar, és el seu preu donat que la versió més barata és de gairebé 2000 euros i si la volem amb motor elèctric com el que té el model c-Bullit, el seu preu puja a més de 4200 euros.

etiquetatge ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *