Les bicicletes més estranyes del món

engeenius-cykno
Segons diferents fonts, el nombre de bicicletes que es fabriquen des de l'any 1950 s'ha multiplicat gairebé per cinc, cosa que no ha succeït igual amb altres vehicles com els cotxes. Això deixa palès que les bicicletes són una tendència des de fa molt temps.

Avui dia ens trobem amb infinitat de models diferents, de ciutat (com les que lloguem), de passeig, bicicleta de muntanya, de ciclista o la bicicleta elèctrica per exemple, però hi ha moltes altres que són realment sorprenents i això és del que tractarà aquesta entrada.

3 bicicletes amb un disseny sorprenent

cyknoLa primera de les nostres bicicletes és la Engeenius Cykno elèctrica, una creació made in Itàlia que no deixa indiferent a ningú. Compta amb quadre monocasc, les forquilles davanteres i les rodes radials de 26 polzades estan fetes de fibra de carboni.

Destaca per tenir una secció central folrada en cuir i podem triar el seu motor elèctric, entre els 250 o els 500 watts, bateries de polímer de liti i un carregador de bord acompanyat d'un cable que triga unes quatre hores a fer la càrrega completa i ofereix una autonomia de fins a 60 quilòmetres.

La secció central està folrada en cuir, i conté un motor elèctric de 250 la 500 watts, un paquet de bateries de polímer de liti i un carregador de bord amb el seu cable. La càrrega completa des un endolls domèstic estàndard demora quatre hores, i permet una autonomíade gairebé 60 quilòmetres.

greenchamp-motoLa GreenChamp Original és un curiós model de bicicleta d'equilibri, el que és el mateix, que no té pedals i s'impulsa amb els peus a terra. per tant, són ideals per als nens, perquè desenvolupin la seva habilitat d'equilibri.

Està feta completament en bambú i per evitar la seva esquerdat ha estat tractada amb mel, fent d'aquesta una bicicleta totalment original.

fusta-DuomaticUna cosa molt més complexa és la bicicleta BSG Wood.b Duomatic, on es combinen peces de metall amb altres materials com la fusta contraxapada. Des d'aquesta firma asseguren que la durada d'aquesta original bicicleta és excepcional i encara té un pes de 16 quilos és molt manejable.

etiquetatge

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *