Avantatges i inconvenients de les bicicletes plegables

bicicleta-plegable-fi3fn
les bicicletes plegables són una tendència actualment a tot el món i és una classe de vehicle que té tant avantatges com inconvenients. La veritat és que una de les principals avantatges és el còmodes i pràctiques que són, podent ser transportades d'una manera molt fàcil, de la mateixa manera que succeeix a guardar-les.

Són una estupenda alternativa per a aquelles persones que solen circular sobretot per ciutat i prefereixen anar amb bicicleta a la feina o al centre d'estudis, cosa que s'ha convertit en una tendència cada vegada més present a les nostres ciutats.

A més del dia a dia, són una estupenda opció per llevárnoslas de vacances perquè gràcies a aquest reduït grandària que tenen quan estan plegades, ens permeten portar-les al cotxe i gaudir de llargues rutes en bicicleta un cop estiguem en destí.

Són bicicletes molt versàtils, pesen poc, ofereixen un ampli marge de maniobra, compten amb un selló completament regulable i totes les parts que solen tenir les bicicletes convencionals, fins i tot els canvis.

Igual que té avantatges, també compta amb inconvenients que hem de tenir en compte si tenim pensat comprar una bicicleta d'aquesta classe. Un dels punts negatius és la seva estructura atès que en ser plegable no té la mateixa robustesa que podem trobar en qualsevol altra classe de bicicleta.

Tot i que els dissenys han anat millorant a poc a poc amb el pas del temps i avui dia són més robustes, cal tenir en compte que es tracta de bicicletes de passeig i amb les que no cal anar saltant vorades, derrapatge, etc..

La seva forma no permet que tinguem una postura correcta per circular amb elles, per això només són recomanables per a viatges curts com anar a la feina o al centre d'estudis, per exemple. A això cal sumar que compten amb una reduïda capacitat de càrrega.

Ara ja saps quins són els pros i els contres d'aquestes bicicletes. Te la compraries?

etiquetatge ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *