Avantatges i inconvenients de les bicicletes elèctriques

Fa uns quants anys la varietat de bicicletes es limitava a unes poques, de passeig, bicicleta de muntanya i de carretera, conegudes popularment com "de ciclista", però actualment hi ha una gran varietat de models per a diferents disciplines, formes de moure i gustos, havent-hi algunes que són autèntica tendència, com les fixie Bicicletes, però també estan guanyant molts adeptes les bicicletes elèctriques.

moto-elèctrica

Cada vegada és més normal veure pels carrers de la nostra ciutat a persones que van amb bicicletes elèctriques de pedaleig assistit i segons diferents estudis, les vendes han anat en augment en els últims anys, la qual cosa demostra que això és una tendència que ha arribat per quedar-se.

Es tracta d' bicicletes que tenen un motor elèctric que només s'activa quan pedalem o quan ho sol·licitem. No solen sobrepassar els 25 quilòmetres per hora ni tampoc els 250 watts, però tot i així són tot un èxit.

Avantatges i inconvenients de les bicicletes elèctriques

Entre els molts avantatges amb què compten aquesta classe de bicicletes és la assistència de pedaleig que tenim, alguna cosa que ens resultarà de gran ajuda quan haguem de pujar alguna pendent pronunciat o fer algun trajecte llarg.

Ens proporciona una gran comoditat, una bona forma de moure'ns per la ciutat, sana i respectuosa amb el medi ambient així com una ràpida incorporació al trànsit rodat i tenir una vida més saludable.

Els punts en contra d'aquestes bicicletes és que solen ser bastant més cares que les bicicletes convencionals i també solen pesar bastant. Són més susceptibles de robatori, de manera que mai està de més fer-los una assegurança i tenir-les en un garatge el que incrementarà el seu preu. A més cal realitzar-li un manteniment periòdic i canviar la bateria quan arriba el moment donat que no són eternes.

tot i així, segueixen sent un gran èxit actualment.

etiquetatge ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *