Avantatges de tenir la bicicleta assegurada

assegurances-de-bicicleta

Tots sabem que la bicicleta està tenint un gran èxit actualment i són moltes persones les que la utilitzen cada dia. Algunes la utilitzen com a mitjà de transport urbà, altres per entrenar, fer rutes amb bicicleta, com a mitjà de socialització, etc..

No importa per a què la utilitzem, mai està de més comptar amb una assegurança per a la bicicleta, però ... ¿quins beneficis ens reporta comptar amb aquesta classe d'assegurança?

La importància de tenir assegurada la bicicleta

No és obligatori però comptar amb una assegurança per a la nostra bicicleta farà que ens sentim més segurs. No són molt cars i poden ser un magnífic aliat per al nostre dia a dia.

per exemple, en cas que tinguem un accident amb la bicicleta i atropellemos a algú, trenquem alguna cosa o tinguem un accident amb un altre vehicle, estarem coberts, no només per reparar els danys materials o d'hospitalització sinó que també hi ha pòlisses que ens donen protecció jurídica.

Una altra de les pòlisses que podem trobar és la de robatori de bicicleta, alguna cosa que ens resultarà de gran ajuda. Tant se val si la bicicleta ens ha costat poc o molt, en cas de robatori tindrem aquesta protecció gràcies a l'assegurança.

En aquest cas hem de tenir en compte que no podem deixar-la aparcada en qualsevol lloc atès que si candamos en un lloc no específicament creat per a tal fi, pot ser que l'assegurança no ens cobreixi el robatori. per això, cal ser conseqüents i no assegurar-la en el mobiliari urbà sinó en zones específiques.

Vam finalitzar amb l'assegurança més recomanable per a una bicicleta, el assegurança a tot risc, amb la qual cosa estarem coberts en qualsevol classe de contratemps. Atès que es tracta d'una assegurança a tot risc comptarem amb cobertures de responsabilitat civil, contra robatori, accidents, despeses mèdiques, invalidesa, mort, assistència en viatge, etc..

etiquetatge ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *