Trackr Bravo, localitza la teva bicicleta en qualsevol moment

Trackr-Bravo
Tots sabem que les bicicletes poden ser una temptació per als amics de l'aliè i que hem de tenir molta cura quan les aparquem al carrer. Així mateix sabem que no hi ha cadenat infal·lible que pugui evitar el seu robatori, però sí que hi ha dispositius que ens ajudaran a que no ens la robin, com TrackR Bravo.

Augmenta la seguretat de la teva bicicleta amb aquest dispositiu

Es tracta d'un localitzador de bicicletes de baix cost que ens permetrà saber en tot moment si la bicicleta està on l'hem deixat o no. Perquè aquest dispositiu funcioni només cal que es vinculi a un telèfon intel·ligent, sense importar si el vostre sistema operatiu és iOS o Android.

La mida d'aquest gadget és molt petit i passarà desapercebut per a tots els lladres, el que ens permetrà col·locar-lo en qualsevol part i quedarà completament dissimulat. És com si fos un adhesiu, amb un diàmetre de 31 mil·límetres i un gruix de 3,5.

Permet diferents opcions de configuració i seguretat. per exemple, ens avisarà si estem a prop o lluny de la bicicleta i també ens avisarà per mitjà de sons si estem lluny del telèfon mòbil. A més, en el moment en què la bicicleta es separa determinada distància de nosaltres ens avisarà, el mateix que si algú la mou.

Es tracta d'un fantàstic gadget que permetrà que la nostra bicicleta estigui més segura en tot moment. És ideal per a totes aquelles persones que acostumin a utilitzar molt la bicicleta diàriament per anar per la ciutat i hagin de deixar-la aparcada al carrer amb freqüència.

Potser aquest no sigui el sistema més infal·lible perquè no ens robin la bicicleta quan l'hàgim de deixar al carrer durant uns instants però ajudarà a que la tinguem més segura en tot moment.

etiquetatge ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *