Tips per circular de nit amb bicicleta

circular-en-bicicleta-durant-la-nit
Encara que avui per avui, circular amb bicicleta de dia és el més comú, hi ha persones que pel seu temps o simplement perquè els agrada més, prefereixen fer-ho de nit. Per a això cal tenir en compte una sèrie de mesures per circular de manera més segura no només durant la nit sinó també en condicions de poca visibilitat.

és important equipar la bicicleta de llums de qualitat. En aquest apartat no hem de buscar l'estalvi, no importa si hem de pagar una mica més, la seguretat és primordial. Per això cal comptar amb unes llums que es vegin com a mínim a uns 200 metres.

Al mercat hi ha moltíssimes opcions per triar, tant per a col·locar en la part frontal com la posterior. La llum frontal ha de ser blanca i d'intensitat i la del darrere vermella, la qual pot ser fixa o intermitent per donar avís als conductors que vinguin darrere de nosaltres que estem a la carretera.

Abans de cada sortida hem d'assegurar que les bateries estan carregades, per evitar sorpreses d'última hora i que ens quedem sense il·luminació en plena circulació. Si tenim programada una sortida, mai està de més carregar les bateries el dia abans, es carreguen ràpid i tenen una bona autonomia.

A l'hora de circular amb bicicleta a la nit no només haurem de portar un bon set de llums sinó que també hem de comptar amb reflectants, tant en la bicicleta com a la nostra roba.

Podem portar una armilla reflectant com el que hem de tenir al cotxe així com braçalets o tires per als turmells. A més també es poden col·locar bandes reflectants a les llantes així com al casc o en diferents zones de la bicicleta, la qual cosa augmentarà notablement la nostra visibilitat quan circulem de nit amb la bicicleta.

etiquetatge ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *