Tipus de bicicleta de carretera segons el quadre

quadres-de-bicicleta

quan volem comprar una bicicleta de carretera hem de tenir en compte diferents paràmetres com la talla, perquè no són totes iguals, però a més d'això, també cal saber quina classe de quadre necessitem segons l'ús que li anem a donar a la bicicleta.

Normalment el que se sol fer és adquirir una bicicleta que tingui un quadre que pugui servir per a tota classe de comeses, encara que depenent de la nostra experiència sobre dues rodes podrem decantar-nos per un estil de quadre o un altre.

Quadres més comuns de bicicleta de carretera

el aero és un dels models de quadres més cridaners perquè compta amb unes línies bastant agressives. Aquesta classe de bicicletes estan dissenyades sobretot per tenir un gran aerodinamisme i ser molt ràpides, però en aquest cas es sacrifica la comoditat així com la posició de pedaleig.

les de escalador són més còmodes i solen ser polivalents. Destaquen per ser quadres rígids però també bastant lleugers i ser potser una mica més incòmodes a la plana o en terrenys irregulars (com ara les llambordes en una gran ciutat). Tot i això és un dels quadres més comuns entre els ciclistes.

Per finalitzar ens vam quedar amb els quadres confort, també coneguts com de gran fons, potser un dels més populars que hi ha actualment al mercat. Aquests quadres no estan dissenyats per esprints que requereixin d'una gran exigència o fins i tot per destacar en recorreguts de muntanya o que tinguin molta pendent.

fill molt còmodes perquè permeten una posició relaxada mentre es pedaleja, compten amb tubs més gruixuts i amb un reforç per fer-les molt més robustes. Es tracta de quadres que són dels més escollits entre els aficionats no professionals perquè proporcionen característiques específiques sense ser massa exigents, tenen un bon preu i els resultats solen ser força bons.

etiquetatge , ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *