Tecnologia en el Camí de Sant Jaume

tecnologia-i-el-camí-de-santiago
Fer el camí de Sant Jaume amb bici és una excusa perfecta per gaudir d'uns dies fent alguna cosa diferent, una proposta de la qual segur que viurem al màxim cada segon i que voldrem recordar.

Per a això cal estar preparats, no només a nivell físic sinó també portar l'equipatge necessari, triar la bicicleta adequada i també triar com immortalitzar aquests moments tan formidables que passarem.

aprofitant-nos de la tecnologia que tenim a la nostra disposició, no podem deixar escapar l'oportunitat de portar amb nosaltres una càmera esportiva. N'hi ha de molt barates i podrem registrar moments en àudio i vídeo en qualitat HD per recordar-los més endavant.

Encara que podem col·locar una càmera al casc, el més recomanable és col·locar-la sobre el manillar per tenir una visió molt millor i més estable. Així mateix és recomanable llevar una carcassa perquè no li afecti l'aigua per si ens plou.

Si ens decidim per aquesta classe de càmeres, també hem de portar un carregador i dos o tres targetes d'emmagatzematge perquè tinguem espai per a tot.

També podem optar per una càmera de fotos digital o el mateix telèfon mòbil, sempre que tingui una càmera de qualitat, amb el que ens estalviarem d'haver de portar massa gadgets per guardar les dades, carregar el dispositiu, etc..

Optant pel mòbil tindrem l'avantatge de comptar amb accés a Internet mitjançant la nostra tarifa de dades, per si necessitem buscar el camí a algun lloc en aquesta ruta, per enviar fotos i vídeos als nostres familiars i amics i tots els avantatges que reporta un dispositiu mòbil amb accés a Internet, com un GPS per exemple.

recorda, tot i que els gadgets són importants no són imprescindibles i el més important és no carregar massa la motxilla. Què gadget t'emportaries calç Camí de Sant Jaume?

etiquetatge , ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *