Puja a la teva bicicleta per fer el Camí de Sant Jaume

camí-de-santiago-en-moto-93yua
Estem en un magnífic moment per fer el Camí de Sant Jaume amb bicicleta. El clima encara no és massa fred i no ha arribat la temporada de pluja, pel que circular amb la bicicleta per la carretera és molt més còmode.

Si no heu gaudit d'aquesta preciosa ruta possiblement us haureu fet alguna pregunta relacionada com ara quina quantitat de quilòmetres s'han de fer al dia, quines són les diferents rutes, si hi ha tallers en el camí, etc.. En aquesta entrada us les resolem.

Prepara la teva ruta amb bicicleta del Camí de Sant Jaume

Encara que tots coneixem que se sol fer a peu, la bicicleta és una altra de les formes de dur a terme aquesta ruta. Cal dir que les etapes i rutes no tenen per què ser les mateixes que si es fan a peu. El que està fixat de manera oficial són les poblacions per les que cal passar.

En alguns trams, la bicicleta pot prendre camins diferents, pel que és important que abans de cada etapa el preparem bé i coneguem quins són els llocs per on cal passar, tenint en compte que cada etapa amb bicicleta és entre els 50 i 60 quilòmetres diaris.

No cal preocupar sobre com portar la bicicleta per a l'inici del Camí de Sant Jaume, avui dia podràs trobar alternatives molt especials amb les que no hauràs de preocupar-te que arribi a temps, ho farà i en les millors condicions.

En els principals nuclis de població pels que es passi es podran trobar tallers per reparar la bicicleta en cas que tinguem una avaria seriosa que amb el nostre kit no puguem solucionar.

Un altre punt que cal tenir en compte és que en molts albergs trobarem zones especials per deixar la nostra bicicleta que ofereixen una bona seguretat perquè no ens la robin. Abans de reservar és convenient trucar per assegurar-se.

I ara que coneixes aquestes dades ... t'atreveixes a fer el Camí de Santiago amb bicicleta?

etiquetatge ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *