Veure Sentit ICONA, il·luminació per a la bicicleta

veure-sentit-icon
Tots els que ens movem en bicicleta coneixem la importància que té anar ben senyalitzats quan cau la nit o quan no hi ha bona visibilitat. La il·luminació per a la bicicleta és un dels nostres millors aliats i avui dia tenim un gran nombre d'alternatives, com ara See Sense ICON.

Ja fa temps que entre nosaltres però fa no massa temps han llançat al mercat una nova versió que es connecta a una app per a qualsevol classe de smartphone, independentment de si té iOS o Android com a sistema operatiu.

Podem comprar tant la versió de focus frontal com la de llum posterior o ambdues alhora. Són dispositius molt robustos que resisteixen cops i també l'aigua. per això, es convertiran en els nostres companys indispensables en la nostra bicicleta.

Tot i no tenir una gran grandària cal destacar la gran potència que tenen els dos focus. La versió bàsica d'aquesta il·luminació per a la bicicleta té 320 lúmens en el focus frontal i de 190 al cul.

La versió Plus augmenta a 420 i 250 lúmens respectivament, amb el que ens assegurarem una gran visibilitat, sobretot a la part frontal atès que és potència suficient com per il·luminar a uns quants metres per davant de nosaltres.

Les llums del darrere permetran als conductors saber que hi ha un ciclista davant d'ells en situació de poca visibilitat o quan és negra nit, per exemple.

A més de la funció principal com il·luminació per a la bicicleta, amb See Sense ICON es destaca la possibilitat de mostrar informació sobre les condicions climatològiques de la ruta en què ens trobem.

Sens dubte, es tracta d'una inversió intel·ligent atès que mai s'ha de regatejar en temes de seguretat especialment en un vehicle com la bicicleta.

etiquetatge , ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *