Rutes cicloturístiques a Espanya

ruta-cicloturista-TransAndalus

les rutes cicloturístiques s'han tornat en tota una tendència per als amants dels quilòmetres sobre rodes i les podem trobar pràcticament durant tot l'any encara que quan més afluència de persones tenen és durant la temporada estival Saps quines són les més famoses?

A més de la coneguda trencalòs i la seva germana petita, la Treparriscos, hi ha altres que tenen més longitud i que s'han de fer en uns quants dies, com ara la Transpirinenca, una travessia preciosa que creua tots els Pirineus des de l'Est cap a l'Oest, unint el mar Mediterrani amb el Cantàbric.

Comença a la localitat de Llançà, al cap de Creus i finalitza al País Basc, exactament a la localitat d'Hondarribia. És una de les rutes cicloturístiques de muntanya més importants de totes les que se celebren a Espanya.

Una altra de les rutes cicloturístiques més conegudes és la del Camí del Cid, amb més de 700 quilòmetres de longitud. Uneix les localitats de Vivar del Cid, a Burgos, amb València, lloc de naixement i de mort de Rodrigo Díaz de Vivar, conegut com el "Cid Campeador".

És una ruta que barreja la cultura amb el turisme i l'esport, passant per les províncies de Burgos, Soria, Guadalajara, Saragossa, Terol, Castelló i València, fent d'aquesta una impressionant ruta que no cal perdre, però això sí, cal tenir un bon equip i una bona forma física per poder realitzar-la.

TransAndalus és el nom d'una de les rutes cicloturístiques més llargues i famoses d'Espanya, amb més de 2.000 quilòmetres de longitud donat que transcorre per totes les províncies andaluses, fent in recorregut impressionant.

Entre els racons per on passa destaquen les vies pecuàries de Sierra Nevada, Cap de Gata, la Serra de Cazorla, el Parc Nacional de Doñana, els Pics d'Arroche o l'Estret, convertint-la en tota una experiència turística recomanable només per als que estiguin en millor forma.

etiquetatge , ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *