rutes cicloturistes: El Camí de Sant Jaume

Igual que molts pelegrins procedents de tot el món fan la seva Camí de Sant Jaume a peu, una altra de les possibles formes de fer-ho és a bicicleta, cosa que està guanyant cada vegada més adeptes, perquè és una forma de posar-se en forma però també de gaudir d'un entorn natural fantàstic i de viure noves experiències, tant si anem amb familiars o amics, com si anem en solitari.

Fer el camí de Sant Jaume amb bicicleta, i sobretot en solitari, és una cosa que ens permetrà conèixer-nos més a nosaltres mateixos, disfrutar de cada pedalada, conèixer l'hospitalitat de tota la gent que ens trobem en la nostra ruta i d'anar a poc a poc superant-i superant les diferents etapes que ens haguem marcat.

ruta-cicloturista-camí-de-santiagoL'accés als diferents pobles que esquitxen les diferents rutes, serà també una altra de les experiències que no hem de deixar de viure, ja sigui conèixer la forma de vida de les persones, delectar-nos amb la seva gastronomia o fins i tot rebre ajuda desinteressada quan tinguem un problema mecànic o físic.

la harmonia i germanor que es respira en una ruta com és la del Camí de Sant Jaume no és una cosa que segurament puguem trobar en qualsevol altre lloc del món, el que fa que en fer aquest viatge, es converteixi en una experiència màgica alhora que especial.

Depenent de la ruta que fem, si només té una etapa, diverses o fins i tot tot el recorregut, cal tenir en compte que hi ha zones que no són fàcils si no es compta amb cert fons físic, pel que abans de llançar-te a l'aventura, per molt temptadora que sembli, cal ser conseqüents i conèixer les nostres limitacions.

En cas que no tinguem una bona bicicleta o no estiguem bé físicament, podem fer una petita ruta que formi part d'alguna de les etapes, no serà el mateix, però si que serà una experiència única.

etiquetatge , ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *