Roba d'hivern per al ciclisme

ciclisme-en-hivern

El ciclisme és un esport que podem posar en pràctica en qualsevol moment de l'any, encara que per això haguem d'anar amb una roba específica. Si la roba que fem servir a l'estiu ha de ser fresca i que permeti una bona transpiració, la d'hivern no és massa diferent, encara que ha d'abrigar.

Roba de ciclisme per a l'hivern

Una de les parts del cos per la que més ràpid es va la calor quan estem fent ciclisme en els dies freds és el cap. Per això cal protegir-la amb un bon barret, però no un qualsevol, sinó un que tingui unes característiques específiques. Ha de permetre una bona transpiració però que no deixi escapar la calor i molt millor si també està confeccionat amb una tela hidròfuga.

Un altre dels punts per on més ràpid ser va la calor són les mans. Uns bons guants són indispensables a l'hora de practicar el ciclisme a l'hivern. Han de ser guants lleugers, llargs, còmodes i que permetin la transpiració.

Si volem protegir el coll també podem triar una bufanda braga o bufanda botxí que permeti la transpiració i ens protegeixi bé aquesta part tan sensible al fred.

La jaqueta és molt important, El tractament ha de ser a prova d'aigua o resistent a l'aigua, cremallera amb solapa per evitar l'entrada d'aire, teixit tècnic transpirable i també colors cridaners.
Sota la jaqueta també es recomana una samarreta tèrmica de qualitat, procurant evitar les samarretes de cotó atès que quan se sua acaben amarant i no és bo tenir la pilota humit quan fa fred.

El culot ha de tenir les mateixes característiques que la majoria de peces abans esmentades encara que en aquest cas és preferible que en lloc de ser curts siguin llargs fins als turmells, així protegirem les cames del fred.

Quant als peus, es pot optar pels mitjons tècnics d'hivern sota les botes o sabatilles. Altres persones prefereixen unes cobrebotes de neoprè, encara que sol donar força calor i el peu sua.

etiquetatge , ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *