Què tenir en compte en comprar una bicicleta plegable

bicicleta-plegable

La proliferació de carrils bici a les ciutats ha fet que no només els ciclistes sinó aquelles persones que aposten per la mobilitat a la ciutat, surtin als carrers amb les seves bicicletes. En l'ecosistema de les dues rodes i pedals trobem de tot, des de bicicletes de passeig fins fixies o les bicicletes plegables, de les que parlarem en aquest article.

Per les seves característiques i comoditat, 1 bicicleta plegable s'ha convertit en una de les propostes més a tenir en compte per moure'ns per la ciutat de la forma més ràpida i còmoda. Si t'agrada, et donarem uns quants consells per comprar una bicicleta d'aquest estil.

Consell per abans de comprar una bicicleta plegable

És important que tinguem clar per a què la volem, si és per utilitzar cada dia per anar a la feina o per fer una passejada per la ciutat de tant en tant, cosa que anirà relacionat amb el preu que podem gastar en l'adquisició d'una d'elles.

el pressupost també ha de ser un altre dels aspectes a tenir en compte i no cal pensar que per tractar-se de bicicletes petites el seu preu també ho és. Les millors tenen preus que comencen des dels 290/300 euros en endavant.

Abans de comprar, cal fer com amb gairebé totes les coses, buscar opinions de la resta d'usuaris, recomanacions d'experts i comprar preus, per no pagar més per un mateix model, sempre hi haurà alguna botiga que la tingui més barata.

Hem de procurar que els materials de fabricació així com els seus soldadures estiguin correctes i siguin de bona qualitat, el que ens permetrà gaudir-ne durant més temps. L'últim tema a tenir en compte ha de ser el mida de la roda, havent-de diferents polzades.

Una bicicleta amb rodes de 16 polzades ens servirà per moure'ns sense problema per l'asfalt de la ciutat, no massa ràpid, però també es pot optar per rodes de 20 polzades, que valen per a gairebé tot o ia les de 24 la 26 polzades, amb la qual no tindrem problema en gairebé qualsevol classe de terreny.

etiquetatge , ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *