Que cal tenir en compte en comprar una bicicleta plegable

bicicleta-plegable-10x1a6
la bicicleta està posicionant com una de les millors alternatives de mobilitat urbana a les grans ciutats, alguna cosa que podem veure només sortir al carrer. Moltes persones opten per anar a la feina amb bicicleta, fins i tot amb una bicicleta plegable.

Si vols sumar-te a aquesta tendència i t'agradaria fer-te amb una bicicleta plegable, et convidem a que continues llegint perquè et donarem una sèrie de consells molt importants.

bicicleta plegable, abans de comprar hem de ...

Un aspecte important que hem de tenir en compte és controlar el pes de la mateixa, cosa que depèn del material de què estiguin fetes. Cal tenir en compte que una bicicleta plegable pot arribar a pesar més que una compacta, cosa que pot afectar la transportabilitat.

A això cal sumar-li la mida, perquè tota aquella persona que vulgui una bicicleta d'aquestes característiques voldrà que sigui manejable, que no pesi molt i tingui una mida relativament reduïda. per això, quan l'anem a comprar hem de demanar-li al comprador que ens l'ensenyi completament plegada o veure les referències que ens dóna el fabricant, on trobarem les mesures exactes.

La forma d'plegable també s'ha de tenir en compte, per això cal veure que es tracti d'un sistema segur, ràpid, estable i que no costi massa feina ni plegar ni desplegar. A la botiga haurem de provar.

La mida reduïda no ha de portar-nos a engany atès que hi ha diferents talles pel que fa a bicicletes plegables. No totes són iguals i recorda que si ets massa gran, el teu pes pot fer que se les soldadures acabin per trencar-. Demana consell al venedor i mai compris una que no sigui de la teva talla.

Altres aspectes d'importància que has de considerar són la mida de les rodes i també el canvi de marxes. D'això depèn la gran quantitat de pedalades que hagis de donar per moure't.

Finalment el preu és un dels aspectes més importants i cal recordar que de vegades el barat surt car. Sempre serà millor gastar una mica més de diners i comprar-se una bicicleta plegable de qualitat que una que no ens duri una temporada.

etiquetatge , ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *