Quines característiques han de tenir les alforges per a la bicicleta

alforges-de-bicicleta
Quan anem a fer una ruta en bicicleta, com pot ser la del Camí de Sant Jaume, sabem que hem de transportar els nostres objectes personals així com eines, peces de recanvi, beguda i molts altres productes.

Si tot el carreguem a la motxilla, la nostra esquena haurà de fer un esforç extra a més que no tindrem un bon equilibri sobre la bicicleta quan circulem per terrenys irregulars.

Alforges per a bicicleta, les nostres millors companyes

Per poder distribuir correctament el pes, hem d'adquirir unes alforges, les quals podem col·locar a la part frontal, en el quadre o sobre l'trasportín a la part posterior de la bicicleta.

Què hem de tenir en compte a l'hora de triar les alforges?

Un aspecte d'importància són els compartiments que han de tenir. Amb una bona distribució tindrem tot el nostre material perfectament organitzat i el trobarem tot sense necessitat d'estar regirant tota la borsa.

Hem de buscar aquelles que estiguin fabricades amb un material sintètic de qualitat que ofereixi una bona resistència i durabilitat, però sobretot que siguin impermeables, per evitar que si plou l'aigua pugui traspassar a l'interior i mullar el que puguem tenir guardat en elles.

A més de ser impermeables han de ser estanques, és a dir que encara que caiguin les alforges a l'aigua aquesta no entri a l'interior, ni tampoc per la cremallera, amb el que mantindrem en un lloc segur tot el que portem a dins.

Un altre punt que hem de tenir present a l'hora d'adquirir unes alforges és el seu mecanisme d'enganxi a la bicicleta, especialment al trasportín, per assegurar-nos que no es mouran en cap moment de la nostra ruta.

Finalment, cal recordar que no hem de sobrepassar en el que fiquem a l'interior; hem de equilibrar el pes per poder rodar amb més comoditat i sense desequilibris.

etiquetatge ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *