Quins beneficis té anar en bicicleta?

beneficis-de-muntar-en-bicicletaTant si volem perdre pes com si volem mantenir el nostre to muscular o fins i tot si estem preparant-nos per a una prova esportiva, la bicicleta és un dels exercicis aeròbics més recomanables que hi ha, atès que es treballen tots els músculs ia més és una activitat divertida tant per fer-la sols com per fer-la en companyia.

El principal efecte físic que ens reporta l'ús de la bicicleta és que millora tot el sistema cardiovascular i respiratori, però també millora notablement la musculatura dels braços i de les cames, eliminant els quilos de més i mantenint-nos en forma.

Un avantatge que té és que no es necessita estar en forma per anar en bicicleta, tothom pot fer-ho, independentment de la seva edat, encara que sempre tenint en compte el seu estat físic. No podem pretendre pujar un pendent pronunciat o fer una distància molt gran si no tenim cert fons físic, però per la resta, tothom pot practicar aquest esport.

Muntar amb bicicleta ens ajuda a cremar moltíssimes calories, ajudant a reduir tant el greix com el colesterol. Encara que al principi cal tenir una mica de força de voluntat, quan passin uns dies i veiem el benefici que ens reporta anar en bicicleta, no ens haurà importat l'esforç que hàgim fet.

amb una millor salut física la resta del cos millora notablement, ens fa persones més positives i ens proporciona més força mental.

A més és una activitat que es pot fer amb la resta de la família o els amics, per la qual cosa planejar una ruta en bicicleta per la ciutat o per qualsevol zona, sempre que es pugui circular-hi, pot convertir-se en una de les activitats estrella dels caps de setmana o l'estiu.

etiquetatge , ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *