Qicycle R1, la nova bicicleta de Xiaomi

qycicle-r1

La coneguda firma tecnològica Xiaomi s'atreveix amb tot. Si primer la vam conèixer a Espanya gràcies als seus smartphones, després ens va sorprendre a tots amb televisors i ara ho fa amb una bicicleta intel·ligent que podrà mesurar la nostra activitat. es diu Qicycle R1 i encara que pugui semblar-ho, no es tracta d'una bicicleta elèctrica.

El preu d'aquest model és d'uns 2.600 euros aproximadament encara que han confirmat que en el futur que llançaran versions més econòmiques, perquè tothom pugui gaudir d'aquesta tecnologia.

Segons han confirmat des de la companyia, el que volen crear és tot un ecosistema de productes diferents que puguin connectar-se a qualsevol dels seus smartphones.

A més han aclarit que ells només aportaran el programari i el maquinari aprofitant-se de tota la seva experiència tecnològica. Per la seva part, la firma encarregada de fabricar aquesta bicicleta serà iRiding.

Característiques de la bicicleta Qicycle R1

Aquesta bicicleta tindrà un pes d'uns 7 quilos i estarà completament fabricada en fibra de carboni. Integrarà els components de la família Ultegra de Shimano i disposarà d'un variat nombre de sensors per poder realitzar els mesuraments sobre l'evolució del ciclista.

Entre les dades que mesurarà es troba l'esforç del ciclista, el seu rendiment, distància recorreguda, portarà un registre de pulsacions i un variat nombre de dades vinculades a la salut, com si es tractés de les conegudes polseres intel·ligents.

Aquesta serà la més alta de la gamma que presentarà la firma xinesa, però les pròximes bicicletes que presentin tindran un preu d'uns 500 euros aproximadament.

això sí, aquestes bicicletes no comptaran amb sistemes de monitorització, no seran smart, però tot i així, sabent el material amb què estan fabricades, l'empresa que les fabrica i la qualitat dels seus components, segur que serà una bicicleta interessant i una alternativa a les de les principals firmes del sector.

etiquetatge , ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *