Prepara't per fer el Camí de Sant Jaume amb bicicleta

camí-de-santiago-en-bicicleta
Per tots és conegut que la preparació per fer qualsevol cosa és una cosa primordial i el mateix passa quan es vol fer el Camí de Sant Jaume amb bicicleta. Hem de tenir molt present que no es tracta d'una passejada en bicicleta, encara que ho sembli, i en moltes ocasions ens trobarem amb trams que requereixen de certa exigència. Per tant hem d'estar preparats tant física com mental, mecànica i tècnicament.

la preparació física és tan important com les altres i fer el camí de Sant Jaume en bicicleta requereix estar en certa forma per poder afrontar tots els dies un bon nombre de quilòmetres.
És important començar a entrenar-se amb bastant temps d'antelació per anar adquirint fons físic perquè el necessitarem, però també és aconsellable que si no estem acostumats a fer exercici, anem al metge a que ens faci una revisió completa per si tenim alguna patologia que ens impedeixi fer esforços.

L'entrenament no només s'ha de fer sobre la bicicleta, també cal fer exercicis aeròbics que ens ajudin a posar-nos en forma de la millor manera possible.

La preparació mecànica també és important, per això cal realitzar una revisió completa a la bicicleta, molt millor si la fa un expert. Mai està de més aprendre com funcionen les diferents parts de la bicicleta i com arreglar-les en cas que hi hagi alguna avaria, per aquesta raó també és recomanable tenir preparada una caixa d'eines i kit de reparació bàsic per al camí de Sant Jaume amb bicicleta.

Vam finalitzar amb la preparació tècnica, cosa que ens vindrà molt bé en els nostres entrenaments amb bicicleta. És aconsellable que ens acompanyi una persona experimentada que ens aconselli sobre com prendre millor una corba, com frenar correctament, que ens aconselli sobre quina és la millor posició del nostre cos sobre la bicicleta, com i quan fer els canvis, etc..

etiquetatge , ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *