Prepara't per al camí de Sant Jaume amb bicicleta

bicicleta-de-ruta

Si vols gaudir d'un estiu diferent, fer el Camí de Sant Jaume amb bicicleta pot ser una de les millors opcions per fer tant en solitari com amb amics. Si t'animes, has de saber que els millors mesos en què fer aquesta ruta amb el teu bicicleta és entre els mesos de maig i setembre, pel que estàs a temps de preparar una ruta sencera o algunes de les seves etapes finals.

Per fer aquesta ruta has de tenir molt present la classe de bicicleta que utilitzaràs i encara que existeixen molts models diferents, no totes serviran per a aquest propòsit. per exemple, una bicicleta de passeig, per bona que sigui, no és recomanable o un fixie per raons òbvies.

Tant és la ruta que triem, totes tenen pujades i baixades i no totes van a tenir el millor estat , per això, la més recomanable és una bicicleta de muntanya, a la qual haurem de fer-li una bona posada a punt en profunditat, revisant-tot i canviant-si fos necessari, sobretot cobertes, ràdios, eixos, frens i canvis.

Pel que fa a l'equipatge que hem de dur amb nosaltres, el més aconsellable és no anar massa carregats i per no forçar l'esquena amb una motxilla, el que podem fer és col·locar unes alforges a banda i banda de la bicicleta, amb el que tenir una millor estabilitat i comoditat a l'hora de rodar.

Si anem molt carregats d'equipatge, sempre podem col·locar una bossa al manillar, però aquí hem de guardar el que menys espai ocupi i menys tot, perquè podria entorpir la forma de conducció.

per finalitzar, un altre punt a tenir en compte sobre la nostra bicicleta és que hem de col·locar un selló de silicona o una funda especial atès que passarem moltes hores sobre ell i les molèsties que pot provocar un selló normal faran que sigui molt difícil fer una ruta sencera.

etiquetatge , ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *