Postures recomanades per anar amb bicicleta de muntanya

postures-per-anar-a-bicicleta-de-muntanya

Encara que per a moltes persones, les bicicletes, siguin de carretera o de muntanya, encara que els semblen iguals, tenen moltes diferències, no només pel que fa a la seva forma sinó també al seu maneig. En aquesta ocasió anem a compartir amb tu alguns consells sobre el maneig de les bicicletes de muntanya.

Com muntar en una bicicleta de muntanya

Per a aquelles persones que estan acostumades a les bicicletes de carrera el canvi pot ser notable, tot i que no és complex. Hem de graduar li bicicleta de diferents formes, com per exemple amb el seient a una altura adequada per al terreny pla, amb el que al posar el pedal en el punt més baix i donant suport al taló, ha de quedar la cama completament estirada.

Si en la nostra ruta hi ha alguna pujada amb un desnivell notable, cal pujar la butaca per no haver de sobrecarregar la musculatura a aixecar-nos. A les pujades amb molt desnivell no cal que ens aixequem del selló, només tirarem una mica el cos per enrere i si no hi ha molt desnivell si podrem aixecar-nos i podrem estirar la musculatura.

Si anem a fer baixades i el terreny és perillós, cal baixar el selló per tenir un centre de gravetat menor i tenir més estabilitat. A més, hem de tenir en compte que a més de baixar la butaca, haurem de retardar una mica el cos, amb el que aconseguirem més estabilitat i evitarem sortir acomiadats en cas d'un sot pronunciat.

per finalitzar, si en la ruta que farem és camp a través el que hem de fer és flexionar els braços i quan estiguem pròxims a l'obstacle tirarem fort cap amunt, aprofitant-nos de la velocitat que portem, aconseguint aixecar d'aquesta manera la bicicleta del sòl i no hem de deixar anar el manillar en cap moment perquè a la caiguda puguem seguir tenint el control de la bicicleta.

etiquetatge ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *