Planificació econòmica per fer el Camí de Santiago amb bicicleta

planificació-economica-per-fer-el-camí-de-santiago-en-bici
Ha arribat l'estiu i amb això més temps lliure i segur que unes vacances més que merescudes on poder gaudir al màxim del nostre temps i fer el que més ens agrada o provar coses noves, com per exemple, fer el Camí de Santiago amb bicicleta.

Com succeeix en tota classe de viatges, és important tenir una bona planificació econòmica perquè ens quadrin totes les xifres i no ens portem cap sorpresa amb despeses d'última hora o els imprevistos.

Per a això tens tres opcions ben diferenciades: la peregrinació d'alt, mitjà i baix cost. Depèn de les teves possibilitats, encara que moltes persones, tenint un bon pressupost prefereixen fer el de baix cost, potser per aquest ambient d'hospitalitat i companyonia que es respira en tots els albergs, cosa que forma part de viure una experiència com aquesta.

per exemple, l'opció més bàsica és la que comporta l'alimentació a base de productes adquirits de les botigues, dormir en els albergs i oblidar-se de qualsevol classe de luxe. En aquest cas el preu sol rondar uns 25 euros per dia.

Si prefereixes fer-ho gastant una mica més, també et hospedarás en albergs, però amb esmorzar i sopar i també menús en restaurants. El preu mitjà pot oscil·lar entre els 35 i els 40 euros per dia.

per finalitzar, si prefereixes fer-ho "a tot luxe", l'hostalatge es realitza en hostals o en albergs privats, amb esmorzar, dinar i sopar en bars i restaurants i tot això eleva el preu per dia a uns 50 la 60 euros, depenent de la població.

Està a les teves mans triar quina mena d'opció és la que millor s'adapta als teus gustos o al teu butxaca, encara que sempre recomanem la més bàsica pel contacte amb les persones, que arriben des de tots els racons del món i fan d'aquesta una experiència molt enriquidora.

etiquetatge , ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *