OutBraker, sistema ABS per a les bicicletes

outbraker
Avui en dia tenim a la nostra disposició un gran nombre de classes de bicicletes diferents i també molts complements diferents com el que ha estat presentat recentment i que dotarà a la nostra bici amb una frenada molt més efectiva. Es tracta del OutBraker, un original sistema de frenada ABS.

Arriba de la mà de la signatura Akroyalis i està creat per optimitzar la força de la frenada de les bicicletes gràcies a frens hidràulics de disc, aconseguint molta més seguretat en cas d'una frenada inesperada.

Com funciona OutBraker?

El que cal fer és instal·lar aquest dispositiu en el fre davanter i després ajustar la pressió de l'oli, que pot anar des del 0 al 100%, el que permetrà adaptar la frenada al nostre gust, però sobretot segur al màxim, igual que succeeix amb els sistemes de frenada ABS en els cotxes.

El OutBraker està fabricat en alumini, té un pes de tot just 40 grams i és compatible amb bicicletes que compten amb frens hidràulics. A més està supervisat des de fàbrica diverses vegades perquè proporcioni els millors resultats, fins i tot als usuaris més exigents.

Un altre punt destacable és que OutBraker ofereix una fantàstica resposta a l'hora de frenar, especialment quan es dóna una frenada d'emergència, cosa que fa en molt poca distància i d'una forma molt segura.

Serveix igual per a usuaris principiants com per als més experimentats, qui han de reconèixer l'efectivitat d'aquest nou sistema tan compacte que es redueix a unes mesures de 60 x 15 x 24 mil·límetres però malgrat això ofereix els millors resultats que podem trobar actualment al mercat.

Ara ja saps, si el que busques és la màxima efectivitat de frenat en la teva bicicleta, pel que pogués passar, aquí tens un formidable aliat per les teves escapades amb bicicleta.

etiquetatge , , ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *