Marxes cicloturístiques per gaudir amb els amics

marxes-cicloturístiques

Quan parlem de proves esportives relacionades amb la bicicleta, segur que se'ns vénen a la ment les grans cites ciclistes com el Giro, el Tour o la Volta ciclista a Espanya, mas en el panorama d'esdeveniments hi ha centenars, potser milers que se celebren a Espanya i fins i tot en les quals puguem participar.

Potser no tinguem la capacitat física com per participar en una cita tan dura com la famosa trencalòs, mas segur que si ens ajuntem amb algun amic o familiar, podrem participar en una marxa cicloturística a la nostra ciutat o localitat pròxima.

Es tracta d'un esdeveniment que té una durada d'un dia i que té com a objectiu gaudir de la bicicleta, de l'entorn natural pel qual transcorre la prova i de la germanor que hi ha entre tots els participants, fent que muntar durant un matí, una tarda o un dia sencer sigui una activitat divertida que no haguem de perdre'ns.

Si s'ha provat un cop, tard o d'hora s'acaba repetint, pel que si mai has tingut l'oportunitat de participar en una, et convidem a que ho facis perquè de ben segur que serà una experiència que t'ho farà passar d'allò més bé.

Per què tenen tant èxit les marxes cicloturístiques?

Una de les raons principals és la de passar-ho bé i confraternitzar amb moltes persones que tenen un gust en comú al nostre. D'altra banda, hi ha persones que l'assistència a una marxa cicloturista els serveix per preparar-se per un esdeveniment de més exigència, permetent-adquirir fons per aguantar més distàncies amb la pràctica.

Una marxa d'aquesta classe aconsegueix reunir un munt de persones de diferents edats i condició, alguna cosa al que ens acostumarem fàcilment perquè podrem aprendre moltes coses de la bicicleta, rebre consells dels més experts i anar formant-nos teòricament d'una manera amena i que ens servirà per gaudir més de la bicicleta. T'apuntes a una?

etiquetatge , ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *