Les millors avantatges de les bicicletes reclinades

bicicleta-reclinada
El ciclisme és un esport que cada vegada té més i més adeptes, no només per la gran quantitat de beneficis que reporta un exercici tan aeròbic com aquest sinó perquè també podem trobar molts models diferents de bicicleta com les bicicletes reclinades la bicicletes reclinades.

Avantatges de les bicicletes reclinades

Aquesta classe de bicicletes són molt més còmodes ja que es reparteix molt millor el pes del cos en l'estructura. Destaquen perquè ni els braços, esquena, espatlles, la zona del cul, colzes o nines pateixen tant com en les bicicletes convencionals.

A més, la postura que té en les bicicletes reclinades a pedalar fa que es passi menys calor a l'estiu i menys fred a l'hivern, cosa que convida a pedalar en qualsevol moment.

En comptar amb una posició diferent a les de les bicicletes convencionals, la visibilitat és més gran, on s'aconsegueix una perspectiva més natural, sense haver de forçar la postura.

Atès que es condueixen en postura reclinada i més a prop del terra, el centre de gravetat és més baix, el que proporciona una major estabilitat i les caigudes, almenys en principi, poden ser menys serioses que en les bicicletes convencionals.

Hi ha molt poc risc de bolcar cap endavant i en les corbes es pot seguir pedalant sense por que els pedals donin contra el terra i puguin provocar-nos una caiguda.

Les bicicletes reclinades són més aerodinàmiques i ràpides atès que gràcies a la posició del ciclista es pot pedalar amb més força i aconseguir més velocitat que la convencional, tant en pla com en baixades.

per finalitzar, i sobretot si us agrada anar de viatge amb la bicicleta, heu de saber que poden transportar més equipatge, tant en els laterals de la bicicleta com sota el seient, amb el que es pot anar més equipat en qualsevol viatge.

etiquetatge

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *