Les bicicletes elèctriques més lleugeres del món

bicicletes-elèctriques-Artik
Tot i que la moda de les bicicletes elèctriques va molt a poc a poc, són cada vegada més empreses les que aposten per aquesta tecnologia com la signatura irlandesa Artik. Destaquen per ser completament diferents a les que coneixem fins ara atès que la bateria i el motor no estan fora sinó dins de la pròpia estructura de la bicicleta.

Com són les bicicletes elèctriques Artik?

Com us hem dit, aquesta firma ha decidit incloure bateria i motor dins de l'estructura de la bicicleta, això no li impedeix proporcionar una autonomia de 70 quilòmetres aproximadament i tot això reunit en un pes d'uns 12 quilos aproximadament.

des ara han confirmat que llançaran per al mercat espanyol diversos models pensats no només per la ciutat sinó també per la carretera i fins i tot per a la muntanya.

Asseguren que a més de ser les bicicletes elèctriques més lleugeres del món, són molt semblants a les convencionals. És com si tinguéssim un model clàssic sense que ningú s'assabentés que té motor.

Serà el propi ciclista el que s'encarregui de realitzar l'esforç i per això els nous models d'aquesta marca ens ofereixen fins a cinc nivells que van des del qual és completament assistit al que deixa la bicicleta com qualsevol altra.

El models oferts són la Classic Diamond City Bike, per a aquelles persones que aposten per rutes tranquil·les i donar passejos. La bici de carretera Diamond Classic, per als que aposten pel ciclisme de carretera, una mica més exigent, i la Classic Diamond Mountain Bike, per als més aventurers.

El handicap el trobem, com sempre, en el preu, atès que van des dels 2.490 € fins als 3.740 €, preus que són certament prohibitius per a moltes butxaques, encara que segurament poc a poc aniran baixant quan el negoci de les bicicletes elèctriques sigui una mica menys nou o hi hagi més marques que aposten per elles.

etiquetatge ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *