La bicicleta com a motor de salut

bicicleta-com-motor-de-salut

Tots sabem que l'exercici físic és una cosa fonamental en les nostres vides i que com més fem, més en forma estarem i el nostre cos funcionarà millor. La bicicleta és un dels exercicis més complets i pot ajudar-nos a tenir una salut de ferro.

Diversos experts de la Organització Mundial de la Salut així com l'Imperial College de Londres, han presentat els resultats del projecte "Pasta", en el qual revelen que aquelles persones que se solen desplaçar en bicicleta a la feina pesen uns 4 quilos menys que les que ho fan en cotxe.

Per a aquest estudi es va comptar amb 11.000 persones de set ciutats europees, a qui se'ls va consultar sobre els diferents mètodes de mobilitat per la seva ciutat, el temps que empraven a fer el trajecte i quin era el mitjà de transport utilitzat.

Entre d'altres dades registrades es trobava l'estatura, el pes i els comportaments quan caminaven o quan muntaven en bicicleta. El resultat són els 4 quilos menys anteriorment citats, tot i que els investigadors adverteixen que necessiten ampliar les investigacions.

continuaran amb 14.000 persones més de ciutats europees on la bicicleta té o està cobrant un paper molt important i s'ha convertit no només en un mètode de transport sinó en un autèntic motor de la salut.

Avancen també que els que munten freqüentment en bicicleta tenen moltes menys possibilitats de patir malalties cròniques com és l'obesitat, problemes cardíacs, algunes classes de càncer o accidents cardiovasculars entre d'altres.

Amb un senzill gest com el d'anar i tornar de casa a la feina amb bicicleta podrem fer molt pel nostre cos i sobretot per la nostra salut. per tant, cal imaginar el que es podria aconseguir si es fessin algunes rutes entre setmana o durant els caps de setmana amb els amics. T'animes a agafar la bicicleta?

etiquetatge ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *