Eines per reparar una bicicleta en ruta

eines-per-reparar-la-bicicleta
Si ets de les persones a les que li agrada sortir amb bicicleta i arreglar qualsevol classe de problema quan aquesta pateixi alguna avaria, segur que no voldràs que se't oblidi cap eina quan vagis a fer una sortida tant per carretera com camp a través amb una bicicleta de muntanya.

Quines eines hem de portar amb nosaltres?

Normalment no sol haver avaries molt serioses, per tant no cal portar una caixa completa d'eines, però sí una petita bossa on poder ficar-les i que no ocupin massa espai. Entre elles destaquem:

  • Claus hexagonals i joc de claus Allen.
  • Tornavís de punta plana i d'estrella.
  • tronchacadenas.
  • Baules desmuntables per reparar la cadena.
  • abraçadores.
  • Clau de ràdios.

Per estalviar espai, hi ha tornavisos que tenen en una part de la barra l'estrella i en l'altra la zona plana, la qual pot ser intercanviada. Pel que fa a claus Allen, hi ha jocs que vénen com si fos en una navalla suïssa, amb el que tindrem tot un joc en el mínim espai possible.

Una càmera de recanvi ens servirà per reparar la roda quan tinguem una punxada, encara que sempre serà millor portar dos així com cola especial i alguns pedaços. Si ets dels que agrada circular de nit, no has de oblidar-te de dur unes bateries per alimentar unes llums o un GPS si acostumes a portar en les teves escapades.

Tampoc està de més portar unes sabates de fre així com un cable de fre per si pot fallar, oli en esprai per a la cadena, cinta americana, per una ràdio, una pota del desviador i fins i tot unes brides, que segur que podran treure'ns de més del un compromís.
Pot ser que sembli molt si es sortirà amb bicicleta, però per fer lloc a una petita motxilla, o en les alforges si tens pensat fer una ruta llarga, es poden incloure totes aquestes eines.

etiquetatge , ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *