Equipatge per fer el Camí de Sant Jaume amb bicicleta

bicicleta-de-muntanya
Fer el camí de Sant Jaume amb bicicleta és una fantàstica alternativa per passar uns dies fent una activitat que ens permetrà gaudir una ruta realment espectacular, on la natura i sobretot el companyerisme seran dos dels nostres millors aliats.

Si tens pensat fer-la, potser t'interessi saber el que has de portar en el teu equipatge, tant si vas a anar sol o acompanyat uns pocs amics, com si per contra teniu pensat fer el Camí de Sant Jaume amb Bicicleta en un grup de diverses persones.

En cas que hagis decidit anar sol o acompanyat d'un o dos amics, el millor és utilitzar alforges per col·locar en els laterals de la bicicleta i també al manillar. És important que no vagis amb excés de pes i et costi més treball tant pedalar com mantenir el control de la bicicleta.

No has d'oblidar bossa de neteja personal, xandall o roba còmoda per visitar els monuments i no fer-ho amb roba de ciclista, mudes de recanvi, samarretes de cotó, mai sintètiques, un sac de dormir, un petit farmaciola, 1 armilla reflectant, un impermeable, guants i un casc, això és indispensable.

Tampoc has de oblidar-te de gels amb glucosa per si et dóna una baixada pedalejant, encara que el normal és que cada un vagi al seu ritme, una mica de menjar i aigua, com ara dues ampolles a la bicicleta per hidratar-se correctament fins a l'arribada a l'alberg on es vagi a passar la nit.

També cal portar tant el DNI com la targeta de la Seguretat Social i la Credencial del Pelegrí, targeta que cal sol·licitar abans de posar-se en marxa per comptar amb ella des del primer moment.

Recorda que encara que portis 01:00 kit de reparació de bicicleta, normalment en els finals d'etapa sol haver mecànics que et revisaran la bicicleta i t'ajudaran en cas d'avaria.

etiquetatge , ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *