Gaudeix de l'estiu amb bicicleta

ruta-de-bicicleta-a-família
Encara queda bastant estiu i si no has tingut vacances et llancem una proposta perquè puguis gaudir-les de una manera diferent. Pots fer el Camí de Sant Jaume amb bicicleta sencer o potser algunes de les seves últimes etapes, perquè gaudeixis d'uns dies en companyia d'amics o família i feu alguna cosa diferent.

Qui diu el Camí de Sant Jaume diu qualsevol altra ruta, però que se centri sobretot en la bicicleta. Així que si no és una setmana, per exemple, pots reduir l'escapada a un cap de setmana llarg. Serà una cosa que gaudireu, segur.

No has de oblidar-te de la roba que sigui còmoda i molt millor si és tècnica, perquè pugui transpirar millor i no produeixi frecs. Cal no oblidar-se de llanternes per a la bicicleta, un casc, un pack d'eines bàsiques, una petita farmaciola i el DNI.

Amb quina bicicleta hem de comptar?

Has de comptar amb una bicicleta que compti amb certa qualitat i sempre serà millor una de muntanya que una de carretera perquè en les rutes de bicicleta no sempre es rodarà asfalt, hi haurà parts que s'hagin de fer per camins de terra o fins i tot que vulguem desviar de la ruta per gaudir d'un paisatge o conèixer algun punt d'interès.

Un altre punt a tenir en compte és que si la ruta no és massa exigent es pot anar amb els nens i gaudir de cada pedalada amb ells, això sí, sempre que la ruta no transcorre per carretera, sobretot per temes de seguretat. Sempre seran més recomanables els camins de terra on no hi hagi molt trànsit, que siguin plans i ofereixin diferents parades com àrees de descans, miradors, fonts, etc..

Encara podem preparar la ruta pel nostre compte, a Espanya hi ha diferents agències especialitzades que s'encarregaran de buscar la que millor s'adapti a les nostres preferències. T'animes a fer una ruta amb bicicleta?

etiquetatge ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *