Gaudeix de la bicicleta a l'estiu

muntar-en-bicicleta-a-estiu
per a molts, l'estiu és el millor moment de l'any per gaudir de la bicicleta perquè gràcies al bon temps podem fer una escapada pràcticament qualsevol dia. Tant se val si preferim anar sols, amb amics o amb la família, és una activitat física saludable i que qui no l'hagi provat ho hauria de fer.

És recomanable perquè ens ajudarà a posar-nos en forma, ens permetrà conèixer racons de la nostra ciutat que segurament desconeixíem i fins i tot ens dóna l'oportunitat de fer rutes, com pot ser la del Camí de Sant Jaume, la qual va guanyant cada vegada més i més adeptes.

No hem d'oblidar seguir uns consells molt útils per a circular amb bicicleta a l'estiu, perquè l'activitat ens resulti més còmoda i segura. per exemple, la hidratació, un dels punts més importants a l'hora de fer exercici físic.

Per això sempre és recomanable portar un o dos ampolles a la bicicleta o molt millor, 1 camelback que mantingui l'aigua fresca, encara que sempre podrem fer una parada i beure de fonts o omplir els nostres dipòsits.

El sol ens acompanyarà en moltes de les nostres escapades, per la qual cosa hem de protegir correctament aplicant protector solar en cara, braços i cames. A més és recomanable portar unes ulleres de sol per evitar reflexos i el casc, el qual no només ens protegirà en cas d'una caiguda sinó que gràcies al seu visera també ens ho farà del sol.

Tenir la bicicleta en les millors condicions és indispensable. Per això sempre cal revisar-la de manera periòdica, per veure si els frens, cobertes, canvis i altres elements estan en perfecte estat, lubricació inclosa.

Vam finalitzar amb la roba, la qual ha de ser adequada, sempre còmoda, de colors clars perquè no absorbeixi la calor, que sigui lleugera, s'adapti bé al nostre cos (sense prémer) i sobretot que transpirar, sent més recomanables les peces tècniques.

etiquetatge ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *