Detalls del Camí de Sant Jaume amb bicicleta

detalls-del-camí-de-santiago-en-bicicleta
Si ets de les persones que sempre han volgut fer el Camí de Santiago amb bicicleta i mai ha tingut oportunitat de fer-ho, et convidem a que continuïs llegint aquest article perquè anem a proporcionar informació molt útil per a la teva primera vegada en aquesta ruta amb el teu bicicleta.

Igual que si es fa a peu, un dels avantatges de fer el Camí de Santiago amb bicicleta és que sempre podràs desviar-te de la ruta que tinguis establertes i conèixer molts dels secrets que amaga aquesta ruta com els seus paratges, pobles propers, etcètera, on poder gaudir-ne sense cap mena de pressa, com s'ha de fer aquesta ruta.

Recorda que no és un passeig i encara que vagis a bicicleta, hi haurà etapes en les que estaràs cansat. Prepara't mesos abans per agafar fons físic i la ruta et resultarà molt més fàcil tot i que cal dir que no hi ha etapes extremadament dures.

Pots anar amb una bicicleta de carretera, de muntanya o híbrida, tot i que ja saps que la de carretera no pot ficar-se camp a través o per camins de terra i grava, per això has de portar la bicicleta d'acord amb el que t'agrada fer, cenyir únicament a la carretera o llançar-te a l'aventura.

Una bona mitjana per anar complint les etapes correctament és d'uns 12 la 13 quilòmetres a l'hora, amb el que després d'unes cinc hores aproximadament hauràs fet els 60 quilòmetres que té cada etapa més o menys.

Els mesos més aconsellables per fer el Camí de Sant Jaume amb bicicleta són entre maig i setembre aproximadament, atès que Galícia té un índex de precipitacions alt i sempre serà millor rodar amb bon temps.

Sens dubte, es tracta d'una experiència sense igual que et recomanem fer a les clàssiques vacances de sol i platja T'animes a completar aquesta ruta amb bici?

etiquetatge , ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *