ciclotró, la bicicleta futurista

ciclotró

Avui dia hi ha un gran nombre de models de bicicletes diferents per a tots els gustos i necessitats, però segur que mai abans havíeu vist una com la que us presentem en aquesta entrada. El seu nom és ciclotró i sembla treta d'una pel·lícula de ciència ficció.

Ha estat fabricada per la companyia Cyclotron Cycles, és una bicicleta que no compta amb ràdios i compta amb un sistema d'il·luminació LED que li dóna un toc molt més futurista.

Com és Cyclotron?

A més de la seva impressionant disseny, cal dir que Cyclotron està fabricada en fibra de carboni combinada amb materials ultralleugers per fer que tot 11,9 quilos. Compta amb llantes de polímer sòlid sense aire d'última tecnologia, sistema electrònic de canvi de 18 velocitats, muntura especialment dissenyada per a un telèfon intel·ligent i pedals de classe e-Shift.

Compta també amb una bateria autònoma de 8 hores amb il·luminació circular per tot el diàmetre de les rodes que s'activen de manera automàtica quan els sensors de la bicicleta detecten que hi ha poca lluminositat natural.

Les seves rodes no tenen ràdios el que fa que aquesta zona pugui ser utilitzada si es vol com a espai de càrrega. Un altre punt destacable és que compta amb un sistema de senyalització mitjançant làser per fer més visible a la bicicleta a la carretera.

També destaca perquè tota la geometria es pot ajustar a la perfecció a la posició del ciclista o de la forma de rodar que tingui, tant si ho fa de forma recreacional per fer una passejada o si roda de forma més agressiva, el que aportarà una gran estabilitat.

Segur que moltes persones podrien arribar a pensar que aquesta bicicleta tan futurista té un cost que arriba a diversos milers d'euros, però des de la firma francesa han confirmat que el seu preu és d'uns 900 € aproximadament.

etiquetatge ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *