Cycloshield, circula més segur en la teva bicicleta

cycloshield
Tots coneixem la importància que té comptar amb mesures de seguretat en la bicicleta com reflectors, casc, etc.. A totes aquestes mesures cal sumar-li una altra que pot tenir un gran pes en cas d'accident i que ve en forma de gadget, Cycloshield.

Què és Cycloshield?

per millorar la seguretat a la bicicleta s'ha inventat un dispositiu especial anomenat Cycloshield. Es col·loca a la barra del selló i destaca perquè en cas que succeeixi un accident, envia automàticament un avís als serveis d'emergència al costat de la nostra geolocalització.

En cas que un vehicle sobrepassi la distància mínima de seguretat (1,5 metres) s'activarà la càmera que porta inclosa i quedarà registrada la matrícula del cotxe infractor. A més, també avisarà al ciclista que se li està acostant un cotxe mitjançant una alarma sonora.

Compta amb una bateria de llarga durada, un mòdul GSM, monitor d'activitat, connectivitat Wi-Fi integrada, sistema de llums LED, geoposicionament de, gravació de vídeo, sistema de trucada d'emergència, és compatible amb altres dispositius d'activitat i permet programar els nostres propis scripts per millorar el nostre rendiment.

Gràcies a aquest dispositiu i a la conscienciació que hi ha actualment per l'ús del casc i altres sistemes istaremos més segurs quan sortim a la carretera.

de moment, cal dir que no es troba a la venda perquè es tracta d'un producte que està en desenvolupament, però segur que quan estigui disponible, tots i totes les que vam rodar amb bicicleta començarem a tenir-ho més present per a les nostres sortides.

Cal recordar que malauradament al nostre país es registren al voltant de 50 morts cada any i al voltant de 4.000 ferits en accidents de trànsit, cosa que pot evitar-se amb aquest dispositiu.

etiquetatge , ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *