Consells per fer el Camí de Sant Jaume amb bicicleta

consells-per-fer-el-camí-de-santiago-en-bici
Si busques una alternativa diferent a passar les vacances com sols estar acostumat o acostumada, si estàs pensant en canviar el sol i la platja o al sofà durant les teves vacances, per fer alguna cosa completament diferent i que et permetrà viure una experiència única, et recomanem fer el Camí de Sant Jaume amb bici.

No importa quin camí segueixis, (Francès, nord, Via de la Plata, etcètera) ni tampoc si fas totes les etapes, encara que seria el mateix. L'important és gaudir al màxim d'aquesta experiència única i per això anem a donar-te uns consells de gran utilitat.

per exemple, els mesos més recomanables per fer aquesta ruta són els que estan entre maig i setembre, la resta de mesos, especialment novembre, desembre, gener, febrer i març, no són recomanables, sobretot perquè hi ha una climatologia força adversa i el camí de Sant Jaume en bicicleta es pot fer molt difícil.

Els més recomanables són abril, maionesa, juny i setembre. Durant els mesos de juliol i agost es pot fer, però pot ser que costi una mica més atès que hi ha dies que poden ser molt calorosos i si no estem acostumats a fer esport a altes temperatures ens pot costar molt anar fent les etapes.

És important tenir molt en compte la ruta que cal realitzar i també la distància que hi ha entre les poblacions. per exemple, en el Camí Francès, les etapes no són massa llargues i sempre trobarem pobles on poder reposar forces, arreglar la bicicleta, descansar, etc.. en canvi, si trieu la Via de la Plata, les distàncies són més grans.

per finalitzar, una recomanació important: sempre és recomanable no fer el Camí de Santiago amb bicicleta només, el millor és anar acompanyat de dues o tres persones o demanar integrar-se en algun grup que ens trobem a la ruta.

etiquetatge ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *