CONSELLS PER EVITAR EL ROBATORI DE LA TEVA BICICLETA

 

L'alt preu de les bicicletes noves i el cada vegada més gran nombre de persones que aposten per la bicicleta com a mitjà de transport fa que el robatori de bicicletes sigui un negoci per als amics de l'aliè.

¿Com podem prevenir que ens robin la nostra bicicleta? Els lladres saben com fer la seva “treball”, però podem posar-los les coses molt més difícils.

Segueix estiguis consells:

Utilitzar correctament un cadenat de qualitat: Si som ciclistes urbans o, pel motiu que sigui, hem de deixar la bicicleta 'aparcada’ al carrer, el millor és fer ús d'un cadenat de qualitat. La seguretat de la nostra muntura depèn de l'estructura on la deixem candada, de la qualitat del cadenat pròpiament dit i, per descomptat, de la forma en què la candemos. La millor opció passa per triar una estructura sòlida ben ancorada al sòl que no pugui aixecar-se ni desplaçar; un cadenat de bona qualitat, preferiblement fabricat amb materials antirobatori; i Çandar quadre i almenys una roda de la bicicleta, el més amunt possible del sòl.

 

la nit, la millor opció per a un lladre: La foscor és el major aliat de qualsevol lladre; a menor visibilitat, major facilitat de robatori. Hem d'evitar deixar la nostra bicicleta sola i desemparada al mig de la nit. La norma és molt simple: quan el sol es pon, la bicicleta a casa.

 

En competicions i rutes, les bicicletes sempre visibles: Molts són els professionals del robatori de bicicletes que han vist en competicions, esdeveniments esportius i fins i tot bars freqüentats per ciclistes el lloc idoni per cometre les seves malifetes. Sempre que participem en una competició, carrera o esdeveniment ciclista, o sempre que parem amb els companys de grupeta al bar de torn per a l'obligat refrigeri, les bicicletes s'han de situar en el nostre camp visible per evitar qualsevol sorpresa.

Guardar la factura i registrar la bicicleta: El primer i obligatori pas de tot ciclista és guardar la factura de compra d'una bicicleta per, arribat el cas, poder demostrar la seva pertinença. Un altre pas important, en la mesura del possible, és registrar la mateixa. Molts fabricants permeten el registre de la bicicleta via online per temes de garanties i altres menesters, així com els ajuntaments d'un bon nombre de poblacions.

 

etiquetatge , , ,

deixa una resposta

no es publicarà la seva adreça de correu electrònic. Els camps necessaris estan marcats *